Stress og bekymring

Find your inner peace and take control!

 

Stress og bekymring – find din ro

Har du taget dig selv i at bekymre dig over noget du logisk set ikke behøves? Kommer du nogle gange til at tænke rigtig meget på samme tid og nærmest blive helt træt?

Bekymring kan blive en vane som kan sætte sig fysisk også, måske mærker man uro omkring hjertet eller en mave som snor sig sammen. Dette er et tydeligt tegn for, at der er en besked du skal lytte til.

En meget vigtig pointe for at understrege er, at bekymringen sjældent er logisk, den er en følelse eller kropsfornemmelse. Det er vigtigt at vide fordi der tit skabes forvirring over, jamen hvorfor har jeg det sådan her? Når vi spørger ind til en logisk forklaring får vi intet svar fordi årsagen heller ikke er logisk, måske den er følelsesmæssig?

Det er ikke rart at føle sådan et ubehag og specielt ikke over længere tid. Faktisk kan det være fuldstændig udmattende og man kan få lyst til at smide håndklædet i ringen… MEN før du gør det, så husk på alle de andre gange du har oplevet noget som var svært og du kom igennem det. Den lettelse og befriende fornemmelse det var, den kan du opleve igen og din hjerne kender allerede vejen dertil.

Til en samtale vil du opleve at få en ny vinkel på din bekymring, stres eller angst (det som har med uro at gøre). Vi vil også finde ud af hvordan du gerne vil have det i stedet, for det er virkelig et fokus der kan mangle når man ikke har det godt, man kan komme til at blive en sortseer.

Hvis du har nogen spørgsmål så ring endelig 93 600 900.

Har du spørgsmål eller andet?