Karriere

Make your dream come true! 

Karriere

I vores tid er der i den grad et stor fokus på karriere og der er nærmest en totalt sammensmeltning mellem den person vi er og det vi laver. Det første håndtryk bliver efterfulgt af ’’hvad laver du?’’ (indforstået arbejdsmæssigt). Tiden kalder på, at du får dig et arbejde du kan bruge til at validerer dig selv igennem men det vigtigste er jo egentlig hvad der gør dig glad.

Uanset hvilket ønske du har for dit arbejdsliv, gælder det for de fleste at størstedelen af vores vågne timer bliver også brugt på at arbejde samt transportere os til arbejde. Derfor kan det være en stor kilde til energi eller en kæmpe energisluger afhængig af om du nyder det du laver eller ej, valget er dit! Hvad end du er glad for dit arbejdsliv eller ej, er det relateret til dine værdier – Tryghed, frihed, ro, kærlighed og glæde er nogle af de mest centrale. Får du opfyldt dine værdier? Eller går du konstant på kompromis med dig selv?

Det vi kan samtale om kan være hvordan du finder det du vil elske at arbejde med, hvordan du bliver selvstændig eller måske hvordan du arbejder der videre op der hvor du allerede er. I virkeligheden alle områder indenfor karriere hvor du oplever at du mangler kontakt til en del af dig selv for at blive afklaret, være mere selvsikker eller noget helt andet som kan få dig fremad.

Har du spørgsmål eller andet?